Donnerstag, 13. April 2017

Francúzsko v Kanade zábave pomáha dať Milton Keynes na Svetovom pohári mape

Došlo k obavy pred zápasom, že jej blandness mohol infikovať toto stretnutie. Človek by si myslel, že s ich koloniálnej histórii Unibet-Zobraziť viac Francúzska v Kanade by mala byť nejaká nevraživosť: konieckoncov, polovica sveta sa čakajú, až k rozbitiu Anglicku u športu, pretože sú to staré cisárske majstrami. Ale hosťujúci fanúšikovia Nezdalo sa to tak vidí. Trebárs Francúzi neboli ktoré dráždia ako vládcovia. Možno, že Kanaďania sú príliš pekné vychovávať minulosť.

Zástup prišiel baviť, a nie zapojiť sa do bludného boja. Toto robilo štadióne MK ideálne miesto: v prípade, že rugby nedržal ich pozornosť, môžu vždy cez cestu do multiplexu, a tam bola kopa nakupovanie v okolí.M & amp; S zostal otvorený do neskorých hodín, a francúzski fanúšikovia mooched okolo uličky; jeden stál pri vchode, držiace remeslá pivo a pískanie Marseillaisu. Ako návštevníci dosiahol brány, boli skúšal študent skúma hospodársky vplyv stretnutia. Jediné, čo naozaj potrebovala, bolo pozerať sa cez cestu, na prehliadke reťazca reštaurácií. Tu, naozaj, bol svet v jednote :. Fanúšikovia schádzajú k jedlu jedlo každého národa, od Nando je k chimichanga k PizzaExpress

Keď začal Hlavnou udalosťou tohto večera, túžbu davu pre zábavu bolo okamžite splnené.


Pre prvých 10 minútach hráči prudko hore a dole ihrisku, lopta vždy v ruke.A zrazu tí fanúšikovia, ktorí sa zdalo tak pokojný v bezpečných širokých bulvárov mim o ožil.

O pol hodiny in, kedy Guilhem Guirado strelil druhý pokus zápasu, by si človek myslel štadión bol plný len francúzski fanúšikovia. Potom Kanaďania valcované dopredu a DTH Van der Merwe pokropil a každý Tricolore sa zdalo, že sa zmenil na javorový list. Keď Kanada zúžili medzeru na 17-12 by ste prisahali, bola hra odohráva v Ottawe.

V polčase, dav videl 36 bodov skóroval a Frédéric Michalak prelomiť francúzsku bodový rekord , Dokonca aj keď Canada nedokázal držať krok s hrou v druhej polovici, ale stále držal tempo. Dav miloval všetko, niektorí trochu moc.V 77. minúte, dve Streakers pretekal dĺžku ihrisku - technicky polčasy Streakers, pretože mali na sebe tričká v Kanade, ale žiadne nohavice. Hráči ani nevšimol, ani robil správcovi. Vzali sa preč pri tabuli a vybehol po schodisku, nakoniec miznúť, jeden predpokladá, nájsť nejaké nohavice.

Málokto z návštevníkov z Francúzska a Kanady bude mať nevidel samotného mesta. Boli dodané na štadión trénerov, aby im odniesol opäť ihneď po zápase. Niektorí tvrdili, že počul nebolo moc dôvod držať okolo. Ale nebude zabúdať túto hru. A Milton Keynes bude len o niečo menej anonymné v budúcnosti.

tipovanie na Unibet

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen