Dienstag, 11. April 2017

Michael Jordan: môj obraz je cenný pre mňa, tak som žaloval s potravinami reťazec

"mám posledné slovo, takže na všetko, čo zahŕňa svoju podobu a moje meno," povedal porotca Jordan. Keď sa ho jeho právnik spýtal, prečo priviedol prípad, Jordan povedal, že je "chrániť svoju podobizeň, môj obraz."

Dominick Jemnejšie Foods uznal, že nebol oprávnený používať obraz Jordánska bez dovolenia z roku 2009 časopis ad. Porota bude rozhodovať reálnu trhovú hodnotu porušovania s potravinami reťazec, ktorý má pretože uplynulý von obchodu.

Frederick Sperling, jordánsky právnik, povedal porotca, že meno Jordanova stálo 480 miliónov najmenej $ na Nike a že každá komerčné použitie názvu Jordana je v hodnote viac ako 10 miliónov $.Sperling doda l, že Jordan robil $ 100 miliónov z jeho identity v minulom roku, aj keď naposledy hral v NBA v roku 2003.

Steven Mandell, právnik Dominick je, navrhol, že jordánske právnici nadhodnotený meno Jordana. Mohlo by to byť v hodnote $ 10 miliónov v niektorých kontextoch, povedal, ale nie nevyhnutne v jednorazovej reklamy.

Jordan, 52, zobrazí sa pobavene nepohodlie sa museli nosiť okuliare na čítanie, zatiaľ čo na lavici svedkov, žartom hovoriť "nevyzerajú", keď dali na čítanie stránky bol podal.

Jordan stál s rukami za chrbtom a usmial sa na porotu, keď odchádzali zo súdnej siene.Porotcovia boli schopní predložiť písomné otázky na svedkov, ktoré sú posudzované sudcov a právnikov z počutia porotcov. Iba jeden porotca otázka bola predložená k Jordánu a tam bol smiech z galérie, kedy sudca povedal, že porotca otázku "číslo 23" v prípade, že (počet dres Jordana).

The porotca chcel vedieť, prečo J ordan povedal, že by nikdy uzavrela dohodu s Dominick to aj keby požiadal reťazec.

s porotcov späť do súdnej siene povedal Jordan, "to sa nehodí stratégiu sme operoval, pokiaľ ide o podpísaní a vyhodnocovanie ponúk. "

reklama, ktorá prebiehala v Sports Illustrated, zablahoželal Jordán na jeho sieň slávy indukcie.Reklama bola aj $ 2-off kupón nad fotografiu prskající steak.


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen