Dienstag, 18. April 2017

Gáborík asistoval, Boston vyhrál Východní konferenci NHL

NEW YORK. Hokejisté Bostonu Bruins triumfovali v utkání NHL nad Philadelphií Bet365-Vyzvednout svůj bonus 5: 2. Vítězství pro svěřence trenéra Claudea Juliena znamená, že s určitostí ukončí základní část jako nejlepší tým ve Východní konferenci.

Rozhodli o zisku dvou bodů v závěrečné třetině, kterou vyhráli po gólech Johnnyho Boychuk, Milana Lucica a Chrise Kellyho 3: 0. Philadelphia držela krok s domácím týmem jen v úvodních dvou částech hry a nakonec tahala za kratší konec i ve třetím vzájemném souboji v této sezoně. Slováci opět v Bostonu hráli

Slovenský kapitán Bostonu Zdeno Chára se asistencí podílel na přesn� �m zásahu Kellyho při hře hostů bez brankáře v 60. minutě.Chárův krajan Andrej Meszároš strávil na ledě 17 minut.

Los Angeles Kings si v noci na neděli připsali v zámořské NHL druhou prohru v řadě, když podlehli Vancouveru těsně 1: 2. Při jediném gólu "králů" asistoval slovenský útočník Marián Gáborík.

LA se ujalo vedení v 40.minutě utkání, Canucks však v závěrečné třetině dvěma přesnými zásahy otočili výsledek a mohli se tak po Proche předchozích prohrách opět těšit z výhry.

"Podali jsme týmový výkon, zásluhou kterého jsme zvítězili," řekl po souboji kapitán Vancouveru Henrik Sedin, který se do sestavy týmu vrátil po čtyřzápasový pauze zaviněné zraněním v horní části těla.

"Musíme si dávat větší pozor, vždyť v sobotu jsme hráli tři oslabení za sebou a jedno z nich soupeř využil.Směřujeme do play-off a takové věci by se nám neměly stávat, "míní Marián Gáborík z týmu Kings.

Detroit v sestavě s Tomáš Tatar a Tomáš Jurčo podlehl Montrealu 3: 5 a přerušil čtyřzápasový vítěznou sérii. ani jeden ze Slovenské útočníků se bodově neprosadil.

Tatar odehrál 13:15 minut, během kterých si připsal tři střelecké pokusy a jednu mínusky. Jurčo strávil na ledě 14:29 min a odseděl si dvě trestné minuty. V brance Canadiens dostal před Petrem Budajem přednost Carey Price. Sekera opět nehrál

Slovák Andrej Sekera z Caroliny vynechal pro zranění v dolní části těla ostatně i sobotní duel s New Jersey Devils.Opora zadních řad Hurricanes se nezotavila z nespecifikovaných problémů, které měla už před čtvrtečním soubojem s Dallasem. Sekera to tehdy zkoušel na rozbruslení, ale nakonec chyběl v sestavě. Podle trenéra Kirka Mullera se zotavuje pomaleji, než se očekávalo.

V Caroline doufají, že Sekera bude k dispozici v úterý pro ti New York Rangers. Pokud by nehrál, pravděpodobně slovenského obránce zařadí na listinu zraněných. Sedmadvacetiletý Prievidžania vynechal v sobotu čtvrtý duel ročníku. Slovák patří mezi najvyťažovanejších hráčů Caroliny, na ledě tráví v průměru 23:41 min.V 74 utkáních vstřelil jedenáct branek a přidal 33 asistencí.

S napětím bude sledovat vývoj zdravotního stavu obránce zejména trenér slovenské hokejové reprezentace Vladimír Vůjtek. Sekera mu už dříve přislíbil, že pokud nepostoupí s Carolinou do play-off, pak přijde pomoci národnímu týmu na mistrovství světa do Běloruska. Informace zveřejnil Raleigh News and Observer.

Branky: 16. Krejčí (Eriksson, Lucic), 35. Lucic (Krejčí, Eriksson), 54. Boychuk (Bergeron), 55. Lucic (Krug, Eriksson), 60. Kelly (Eriksson, Char ) - 35. Simmonds (Streit, Giroux), 37. Rosehill (Raffle, MacDonald). Brankáři: Rask - Emery, střely na branku: 41:26.

Góly: 22. P. Stastny (MacKinnon, Talbot), 27.MacKinnon (J. McGinn, Guenin), 31. Holden (P. Stastny), 56. R. O'Reilly (P. Stastny, Landeskog)

Góly: 42. Edler (D. Sedin, H . Sedin), 59. Richardson (Kassian, Edler) - 40. válka (J. Carter, Gáborík)

Marián Gáborík (LA) odehrál 16:16 min, měl 5 střel a 1 asistenci

Branky: 13. Clutterbuck (Čížik, Grabner), 25. Persson (Hamonic, Dehaan), 30. Nielsen (Bailey, Donovan) - 23. J. Kuzněcov (Johansson, Brouwer), 33. Nicklas Bäckström (Ovečkin , Carlson), 36. J. Ward, rozhodující sam. nájezd J. Kuzněcov

Góly: 3. Kessel (Bozak, Van Riemsdyk), 14. Kadri - 7. B. Little (Michael Frolík, Stuart), 20. Trouba (Michael Frolík, Ladd), 38 .


Enström (Ladd, Wheeler), 48. O.Jokinen (Wheeler, O'Dell) Montreal - Detroit 5: 3

Góly: 15. Bournival (R. White) , 29. Pacioretty (Weaver, Tinordi), 34. B. Gionta (Eller, Tinordi ), 54. B. Gionta (Eller, Jemelin), 56. Galchenyuk (Plekanec, Gallagher) - 46. Daciuk (N. Kronwall, Franzén), 46. Glendening (Abdelkader, D. Miller), 51. N. Kronwall ( Franzén, Nyquist)

Tomáš Tatar odehrál 13:15 min, měl 3 střely a 1 minusový bod, Tomáš Jurčo (oba Detroit) odehrál 14:29 min, 2 min seděl na trestné lavici

< p> Branky: 22. Stamkos (Palát, Hedman), 27. Šustr (Malone, Thompson) - 1. Jamie Benn (Goligoski, Seguin), 6. Jamie Benn (Garbutt, Fiddler), 19. Seguin (Jordie Benn, Jamie Benn), 42. Fiddler, 48. Roussel (Garbutt, EAKIN)

Góly: 26.Zuccarello (Pouliot, Moore), 32. Zuccarello (M. Staal, Brassard) - 13. Stone (MacArthur, Phillips), 18. Zibanejad (Z. Bet365 sázení live Smith), 29. Spezza (E. Karlsson) Carolina - New Jersey 1: 3

Branky: 25. Skinner (Harrison, Riley Nash) - 16. Zubrus (Ryder, fayn), 27. Zajac (Židlický, T. Ruutu), 60. Zubrus (S. Gionta) Minnesota - Pittsburgh 4: 0

Branky: 2. Haul (Moulson, Pominville), 9. M. Koivu (Parise, Coyle), 15. Veilleux (McCormick), 27. McCormick (Parise, Coyle)

Góly: 24. Hörnqvist (Cullen, C. Wilson), 29. Hörnqvist (Spaling, Jarnkrok), 34. Josi (S. Weber, Hörnqvist)

Bet365 online bonus

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen